OstroVit COCONUT OIL EXTRA VIRGIN 900g
Нерафінована та нефільтрована кокосова олія, натуральний продукт, отриманий із м'якоті кокосового горіха. Виготовляють за допомогою пресу в холодній температурі до 40 градусів. Вважається найбільш корисною через велику кількість поживних речовин і лауринової кислоти. Позитивно впливає на функціонування практично всіх систем і органів в організмі.
Кокосова олія це натуральна рослинна олія, яка видобувається зі свіжих кокосів. Не містить трансжирів або частково гідрогенізованої олії. Завдяки дивовижному аромату, приємного смаку і масі корисних речовин кокосова олія широко використовується в спортивному харчуванні. Кокосова олія має масу переваг. По-перше, вона добре зберігається, не втрачає свої смакові якості і корисні властивості протягом досить тривалого часу. По-друге, кокосова олія димить тільки при дуже високих температурах, тому є ідеальним продуктом для смаження і випічки. По-третє, може неодноразово піддаватися нагріванню: всі її якості при цьому зберігаються повністю. По-четверте, кокосова олія - найбагатше джерело корисних речовин.
Близько 50% кокосової олії становить лауринова кислота, що відноситься до категорії насичених жирних кислот і відома своєю протигрибковою, антибактеріальною і антивірусною дією. Вважається, що лауринова кислота по ступеню сприятливого впливу на організм людини знаходиться на одному рівні з Омега 3. Лауринова кислота спільно з пальмітиновою і миристиновою кислотою знижує вміст шкідливого холестерину в крові. У зв'язку з цим кокосова олія вважається унікальним продуктом для людей, які страждають захворюваннями серця.
Кокосова олія корисна і при ожирінні. Вона значно посилює метаболізм, тим самим сприяючи спалюванню енергії, а значить, і зниженню ваги. Допомагає запобігти захворюванням печінки, нирок і сечового міхура. Кокосова олія покращує всмоктуваність і засвоєння організмом різних вітамінів і мінералів, тому фахівці рекомендують вживати олію при авітамінозах різної етіології, а також при різних захворюваннях, пов'язаних з нестачею тих чи інших мінералів і вітамінів. Так, кокосова олія корисна для людей із значними фізичними навантаженнями. Через високий вміст насичених жирних кислот кокосова олія практично не піддається окисленню і має тривалий термін зберігання.
Особливості Coconut Oil:
- підтримує спалювання жиру
- прискорює метаболізм
- антибактеріальна, антивірусна дія
- очищає організм від токсинів
- підтримує імунну систему
- ідеально підходить для смаження і випічки
- зволожуюча, живильна для шкіри і волосся
- посилює всмоктування кальцію, магнію, заліза
- холодного віджиму, нерафінована, нефільтрована
Склад:
кокосова олія холодного віджиму. Присутній запах кокосу. При температурі повітря +25 °C і вище кокосове масло у вигляді рідини. В прохолодному місці у вигляді густої консистенції.
Застосування:
споживати в індивідуальній кількості, без обмеження.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: 100 g (1 порція) | |
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ | 3467 kJ / 828 kcal |
ЖИРИ | 92 g |
> В ТОМУ ЧИСЛІ НАСИЧЕНІ ЖИРНІ КИСЛОТИ | 87 g |
> В ТОМУ ЧИСЛІ МОНОНЕНАСИЧЕНІ | 4 g |
> В ТОМУ ЧИСЛІ ПОЛІНЕНАСИЧЕНІ | 1 g |
ВУГЛЕВОДИ | 0.00 g |
> В ТОМУ ЧИСЛІ ЦУКОР | 0.00 g |
БІЛОК | 0.00 g |
СІЛЬ | 0.00 g |
©2011–2024 Всі права захищені.